+36 30 668 6108

VITORLÁS BÉRLÉS - HAJÓS PROGRAMOK

HAJÓBÉRLÉS KAPITÁNNYAL - TÚRÁK EGYEDI IGÉNYEK SZERINT

HORGÁSSZ VELÜNK PROFI VEZETŐVEL

SZÁLLÁS AJÁNLATUNK

A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyvesen nemcsak egy szálloda, hanem egy komplex élményközpont része. A község az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, melyhez szállodánk megépítése is nagyban hozzájárult.

A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves legszebb részén található, saját kikötővel és számos programlehetőséggel vár titeket és kedves családotokat is!

Az épület alatt közel 1000 négyzetméteres élményközpont helyezkedik el, amely évszaktól függetlenül aktív és szórakoztató programokat kínál.

 

Hatvan fős multimédiás konferenciatermünk céges rendezvényekre, esküvőkre és csapatépítő tréningekre is kiválóan alkalmas, emellett bowlingpálya, biliárd, darts, klubszoba, drinkbár és étterem is vendégeink rendelkezésére áll. Ezek az egyedülálló szolgáltatások  programlehetőségek, a kényelem és a csodálatos környezet teszi egyedülállóvá a Fenyves Yacht Club Hotelt Balatonfenyvesen. 

Az egyedülálló Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves elbűvölő miliőjében foglal helyet; szállodánk 18 darab kétágyas szobával várja kedves vendégeit egész éveben!

A saját terasszal, légkondicionálóval, zuhanyzós fürdőszobával, ingyenes WIFI-vel és LED TV-vel felszerelt kétágyas szobáink igény szerint franciaágyassá alakíthatók, így a párok, baráti társaságok és akár kollégák számára számára is kényelmes pihenést ígérnek. 

A legkisebbeket kültéri játszótér, a nagyobbakat kerékpár és hajóbérléi lehetőség is várja.

 

 HAJÓZÁSI SZABÁLYZAT

 HAJÓK ADATAI

 BALATONFENYVES KIKÖTŐ

 BALATONFENYVES HOTEL

 BALATONFENYVES IMREMAJOR

 BADACSONY RÉGIÓ PROGRAMJAI

 BALATONFENYVES PROGRAMOK

 FONYÓD PROGRAMOK