+36 30 668 6108

EQUES

BAVARIA 31 cruiser

Befogadóképesség: 10 fő
Fekvőhely: 6 fő
Szélesség: 3,38 m
Hossz: 9,78 m
Merülés: 1,4 m

MÉRŐMŰSZEREK:

– szélsebesség
– szélirány
– mélység
– sebesség
– GPS

 

AUTOPILOT

– Nincs

FELSZERELTSÉG:

– Roll-grósz
– orrsugár
– hűtő
– tűzhely
– wc

 Hajó bérlés menete jogosítvánnyal rendelkezőknek:

A bérlés elérhetőségeink bármelyikén lehetséges, amennyiben emailben vagy a weboldal üzenetküldőjén keresztül küldöd el foglalási szándékodat minden esetben 24 órán belül visszajelzünk. Ha ezt nem tennénk meg kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon.

A részünkről foglalás visszajelzéseként küldött email tartalmazza a hatályos Általános Szerződési Feltételeinket pdf formátumban ennek elolvasásáról majd a bérlés napján a bérleti szerződésben kell nyilatkozni. Továbbá a kiküldött e-mail mellékleteként megküldjük a 20% foglaló összegét tartalmazó díjbekérőt, melyet átutalással vagy előzetes egyeztetés alapján készpénzben is kiegyenlíthet a bérlő. Az előleg számlánkra történő beérkezése után a kiválasztott hajót foglalásba tesszük. A bérlés napján a hajó átadása előtt a bérlő és a bérbeadó aláírja a bérleti szerződést a bérlő kifizeti a fennmaradó bérleti díj összegét és átadja a kaució összegét.

A HAJÓ ÁTADÁS MENETE

  • az ÁSZF feltételeinek megismertetése, bérleti szerződés aláírása, kaució kifizetése
  • a hajó tartozék jegyzékének chek lista alapján történő ellenőrzése
  • a hajó külső szemléje, kötélzet és kezelés rövid ismertetése
  • a hajó belső bemutatása és szemléje
  • a hajó átadása az okmányok és a kulcs átadásával végződik

A hajó visszavételkor külső és belső szemlét követően a tartozékjegyzék kerül ellenőrzésre, majd az okmányok és a kulcs kerül átvételre.