+36 30 668 6108

LEGYÉL TE A KAPITÁNY!

6 SZEMÉLYES E HAJÓ

Befogadóképesség: 6 fő

Jogosítvány nélkül vezethető 6 személyes elektromos hajó.
A lajstromszám nélküli kishajóval a partól 1500m -ig szabad behajózni.

Pároknak, baráti társaságoknak kiváló kikapcsolódás lehet az egész napos fürdőzés és hajózás de akár az 1-2 órás bérlés is.

Hajózz a naplementébe, legyél te a kapitány!

 

 ÁRAK

Bérleti díj: 10 000 Ft az 1. óra díja
(minden további óra 8 000 Ft)

6 óra: 40 000 Ft

Kaukció: 50 000 Ft

 Hajó bérlés menete jogosítvánnyal rendelkezőknek:

A bérlés elérhetőségeink bármelyikén lehetséges, amennyiben emailben vagy a weboldal üzenetküldőjén keresztül küldöd el foglalási szándékodat minden esetben 24 órán belül visszajelzünk. Ha ezt nem tennénk meg kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon.

A jogosítvány nélkül vezethető elektromos hajó esetében nem kérünk a foglaláskor előleget mivel az időjárás nagy mértékben befolyásolhatja a bérlést. A telefonon vagy e-mailben beérkezett időpont foglalást rögzítjük és amennyiben a bérlés napján kedvezőtlen időjárás miatt (pl.: nagy szél, viharjelzés) a bérlés meghiúsul akkor a bérlő igényeinek megfelelően új időpontot egyeztetünk ha ez lehetséges.

A HAJÓ ÁTADÁS MENETE

A bérlés napján rövid hajóbemutatóval, igény esetén egy rövid próbakörrel (max. 10 perc összesen) kezdünk. A hajó vezetése könnyen és gyorsan elsajátítható. Közben aláírásra kerül a bérleti szerződés és átvételre kerül a kaució. A kaució összege a bérlés végén visszajár amennyiben sérülésmenetesen kerül vissza a hajó. A hajó kulcsa átadásra kerül és a bérlő egésznapos bérlés esetén egy belépő kártyát kap mellyel a kikötő területén működő ajtókat tudja nyitni.